WEEKEND PACKED...

HVAD GØR I ANDRE?

I morgen starter et nyt kapitel for mig og min lille familie. Jeg skal ikke længe gå hjemme  og vi skal have en “normal” hverdag op og stå. Jeg er heldigvis så priviligeret på mit nye arbejde at jeg de første 2 uger delvist skal arbejde hjemmefra så jeg får en blid start. Grunden til jeg ikke starter op på kontoret, er fordi der pt slet ikke er noget kontor. Vi flytter først ind i vores nye lokaler d.15 og så starter den rigtige hverdag.

Nåh men det jeg faktisk ville med dette indlæg var at få nogle gode råd. Vi kørte idag hjem fra mine forældre og snakkede om at lave en mad plan. Min mor forslog Rema100 mad plan, hvor de gratis tilbyder mad plan OG indkøbsliste. HOW GREAT IS THAT. Men jeg tænker om der er andre steder der har denne “service” så man måske kan skiftes lidt mellem de forskellige steder. Vi har også snakket om at begynde at handle hos nemlig.com –  har nogen af jer erfaringer med dem?

Vores aftensmads rutiner har indtil nu været helt kaos, vi bestemmer os for hvad vi vil spise kl.16 og så handler vi ind til det. Derudover er vi vildt dårlige til at få brugt de ting vi har i køleskabet så vi smider alt for meget mad ud hver uge. Det ville jo være SÅ smart og meget billigere hvis man brugte alle de ting man købte ind til forskellige retter. Skide smart jeg ved det godt – det har bare aldrig lykkes os at gøre det.

Jeg tænker bare at det vil spare os for en masse tid og stress – og daglige diskussioner om hvad søren vi skal spise. Ja det er faktisk vores andet store problem… HVAD SKAL VI SPISE TIL AFTENSMAD. Vi vil jo gerne have at Romkuglen får sund og varieret kost, og lære hende at spise nye og anderledes ting. Det er bare som om fantasien ikke rigtig rækker længere end de 10 retter vi skriftes til at lave. Jeg synes der skal være en fiskedag, en kyllingedag, en oksekødsdag, en svinedag og en vegetardag. Så er man ligesom dækket ind med alle bondegårdens dyr. Måske jeg skulle surfe lidt rundt på nettet, der må være adgang til mange mad planer derude??

 

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND PACKED...