Sofa

Hvorfor er det angstprovokerende at flytte?

Jeg havde slet ikke forestillet mig at jeg ville få så mange kommentarer på manglende indlæg, tænk at der faktisk er nogen der læser MIN blog!!! Jeg må indrømme at da jeg oprettede min blog var jeg fast besluttet på at jeg hver dag ville lave indlæg og vise billeder af min hverdag og mine tanker. Sandheden er at vi er flyttet, og at jeg i dette flytte kaos ikke har haft overskud til hverken at blogge eller barbere ben.

Thomas (også kaldet Jensen) og jeg, har byttet min elskede lille lejlighed på Nakkeren til en større i Vanløse. Jeg har haft den lille lejlighed i 7 år og det er med blødende hjerte jeg nu skal give den videre for altid. Nogen vil tænke at det jo bare er en lejlighed, men for mig var den meget mere end det. Det var min føste lejlighed alene, første sted jeg ikke boede med en veninde, kæreste, forældre eller søskende. Nakkeren var mit helle, det eneste sted siden jeg flyttede hjemmefra som 16 årig, hvor jeg rigtig følte mig hjemme. Der er blevet grinet og grædt og fortalt så mange hemmeligheder i den lejlighed og nu er den bare væk.

Nåh men vi bytter lejligheden til en stor lækker 4-værelses lejlighed med altan. lejligheden er perfekt til os med 2 børn, men den er i virkelig dårlig stand og har derfor gennemgået den helt store forvandling. Vi har knoklet fra 6-23 stort set hver eneste dag siden vi fik den og det begynder endelig at ligne noget. Idag sover vi her for første gang siden vi fik nøglerne 31 juli. Vi er slet ikke kommet ordentlig på plads, men mine smukke billeder fra min dejlige veninde Maria har igen fået plads i stuen.

DSC03005 DSC03007

Jensen ligger i vores nye sofa og tror at den lange ende er hans…..han blir klogere…..

Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg oplever sådan en lille smule angst ved denne flytning, jeg elsker jo den nye lejlighed og så længe Thomas og ungerne er her, er alt jo godt. Måske det er det nye “ukendte” område der gør det, eller fordi det er første gang vi sover her.

Jeg hopper i seng og putter mig helt ind til Jensen, der er jeg altid tryg.

//Emma.

4

  • Dejligt at vide at man ikke er alene on at have de følelser. Mit hjem er også min “helle” base. Her skal der være styr på tingene og her skal være ro! Hvis jeg ikke har ro på mit bagland – så falder alt sammen. Jeg har rigtigt kaos i mit hovede, så det behøver jeg ikke mere af.
    Det hele skal nok gå søde Emma. Men man vil altid gerne, være den bedste man kan være. Det er en evig kamp – tror desværre vi må sande at denne kamp, kan vi ikke vinde. Alting kan ikke være perfekt. 🙂

    Glæder mig til at se lejligheden.

    Xx
    R

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Første nat gik så godt – vi sov alle som en drøm 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne Holm

    Det skal nok blive rigtig godt Emma. Også altid en god ide at bygge et fælles hjem op, hvor man er på lige fod med hinanden. Det er jo slet ikke sikkert, at I bliver der for tid og evighed. Held og lykke med det hele -og her et hjerte til jer alle fire ❤️❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Du har ret, og dette blir en rigtig god base for os alle 4 – pigerne er allerede vilde med at være her….

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofa