Familytime….

Forbud mod at læse min blog….

Thomas fik igår aftes forbud mod at læse min blog. Han er typen der ikke kan tåle man siger noget sødt eller at man vil forbedre noget. Han bruger det mod én lige så snart man har en diskussion. Vi har længe nu gået og vrisset af hinanden, vi bliver begge hurtigt irriteret og fornærmet hvilket er skyld i 99% af vores diskussioner. Jeg lægger et indlæg op hvor jeg skriver jeg skal arbejde på mine kommenter, stikpiller og blive bedre til at vælge mine kampe. Igår midt i en diskussion om noget så ligegyldigt som hvor hans pas er henne, siger han “hvornår er det så du har tænkt dig at begynde at vælge dine kampe som du så flot skriver på din blog” ….. PROVOKERENDE! Jeg blev så sur at jeg sagde han ikke længere skulle læse min blog.

Er det mig der er nærtagende eller er det ham der er pisse provokerende?

Han er rejst til Stockholm med arbejdet idag og jeg sagde til ham at måske han skulle bruge de næste par dage på at tænke over hvad han vil. Jeg er ikke perfekt men han er i mega dårligt humør fortiden og syns han laver alt derhjemme. Newsflash det gør du IKKE kammerat. Jeg har prøvet at give ham lidt alene tid men det er bare som om det ikke rigtig er noget der virker.

Vi snakker tit om at vores forhold er blevet et frikadelle forhold. Det hele går op i Romkulgen, hvornår hun skal hentes, hvad hun skal spise HVOR MEGET hun har spist, hvem der skal putte osv. Og når hun er sorted og der er kærestetid er vi bare for trætte. Jeg orker ikke være fræk missekat i soveværelset efter en dag fra 06-20!

Hvordan gør i andre? Drikker i bare en redbull og sørger for jeres kærester blir tilfredsstillet?

Er jeg den eneste der syns det mega hårdt at ha barn OG kæreste?

310392_10150325957745745_41030248_n 294961_10150276226825745_86552_n

//Emma

5

  • Jonne

    Hej Emma

    Jeg tror bestemt ikke at du er den eneste der synes at det er hårdt at have barn og kæreste/kone/mand.

    Jeg sørger for at lave nogle ting alene for det er sådan jeg “tanker op” og for mit vedkommende er det fodbold med drengene.

    Jonne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er pisse hårdt.. Som du selv skriver, er noget af det sidste man har lyst til når barnet endelig sover, at være fræk missekat. Jeg tror dog, at det er en ond cirkel, som man bliver nødt til at gøre en ihærdig indsats for at bryde, også selvom man umiddelbart ikke lige magter det, men som regel er det jo alligevel fedt når først musikken spiller. 🙂
    Du skriver om alenetid, men hvad med par-tid uden romkugken? Send hende på weekend hos familien og book et hotelværelse.. I behøver ikke tage langt væk, bare I husker at slappe af og nyde hinanden. 🙂
    Når det så er sagt, så ja, gu fanden er han tarvelig at smide din kommentar i nakken på dig, men når I kører på pumperne, er der ingen kontrol over hvad der kommer ud. Husk at ting sagt i vrede skal tages med et gran salt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    JA!! det er pisse hårdt med børn og kæreste men sikkert endnu hårdere at være alenemor. Jeg har heller ik energi til noget når ungerne sover, men det virker altså at tvinge sig selv igang, for når først man er igang er det jo dejligt. Er iøvrigt 100 på at det hjælper på hans humør, hvis du indimellem bunder en redbull og finder missekatten frem

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Hahah tror du har helt ret – sex og godt humør går ofte hånd i hånd hos mænd 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • I must thank you for the efforts you’ve put in penning this blog.
    I really hope to check out the same high-grade content from you later on as
    well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my
    very own blog now 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familytime….