Romkuglen bliver 2 år…..

Helt perfekt dag….

DSC02992

Det har på mange måder været en helt perfekt og overvældende dag. Solen har skinnet fra en skyfri himmel og Romkuglen har nydt dagen på islands brygge med en masse mennesker hun elsker og holder af.
Jeg modtog så mange søde opkald og sms beskeder fra mine venner og familie. Flere lange og meget rørende sms beskeder, hvor jeg næsten måtte fælde en tåre. Jeg ved jo godt jeg er en god mor, men nogen gange har man bare brug for at høre det fra andre. Så af hjertet tak for alle de søde lykke ønskninger og søde ord til mig og Thomas som forældre.

Vi sluttede dagen af hos mine forældre på chr. havn. Thomas og jeg gik ned for at handle og så var der liiiiiige tid til et lille billede. Thomas støtter 100% op om denne blog og er så sød til at tage billeder og komme med gode forslag. Måtte dog lige fortælle at frø perspektiv aldrig rigtig gør noget godt FOR NOGEN!!!!
Jeg elsker allerede min blog, og tænker hele tiden på om jeg kan fastholde mine læsere og om jeg overhoved har noget spændende at fortælle. Jeg lover at gøre mit bedste for at det ikke bliver en kedelig blog.

Nu vil jeg hoppe i seng og prøve at få lidt søvn – vi skal flytte i weekenden og der er ikke pakket så meget som en madpakke.

Godnat søde læsere.

//Emma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Romkuglen bliver 2 år…..