Vores nye hood….

Morgenhår & jobsamtale…

GODMORGEN….

Efter at have afleveret en glad lille Romkugle helt uden problemer skyndte jeg mig hjem. Thomas har bestilt internet så jeg skal være hjemme til at lukke dem ind når de kommer for at installere. Burde jo starte dagen med at rede senge i alle værelser og rydde lidt op, men i stedet lavede jeg mig en lækker kop kaffe og tog den med ind i seng. Planen var at se det nye afsnit af keeping up with the kardashians, jeg ELSKER den serie. Den familie minder på alle måder om min egen bare uden berømmelse og penge for det har min familie not so much. Til min store skuffelse er afsnittet fra igår ikke frigivet endnu så jeg valgte det næst bedste nemlig dr.dk. Her fandt jeg en udsendelse der hedder sladrehanken hvor koldkaptajnerne er Esben og Peter. Jeg kender Peter privat så det er altid lidt sjovt at se noget hvor han er medvirkende.

10617317_10152256041371570_1056652096_n

 

Midt i min morgenhygge, under dynen med morgen hår, ringer telefonen fra et nummer jeg ikke kender. Jeg tænker det må være teknikkerne fra yousee som ringer og siger de er på vej. Det er det ikke, det er Lene fra Aller, som ringer for at høre om JEG vil til jobsamtale. Jeg blev så glad, tænk at hun ringede tilbage. Skrev ansøgningen for snart halvanden uge siden og har intet hørt så tænkte det var det samme som med alle de andre jeg har skrevet til. Dette job hos Aller er jeg dog blevet opfordret til at søge af min dejlige veninde Camilla, hun har været så elskværdig at lægge et godt ord ind for mig så jeg håber at når jeg skal til samtale her d.4-5 september at det kommer mig til gode. TAK Camilla, jeg kommer og kysser dig når jeg har været til samtale.

390861_10150342711116570_1225252951_n

Rigtig god dag allesammen.

//Emma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye hood….