Hun blir 30 - jeg er mor!!!

Udenrigsministeriet fraråder udrejse…

What the f…. Mens jeg er til fødseldag har jeg 6 ubesvarede opkald fra min mor. Hun er typer der ikke giver op, tager man den ikke første gang er det nok fordi man ikke hørte den, 2 gang fordi man ikke nåede den og 3-4-5-6 gang nok fordi man… ja det vil hun egentlig skide på MAN SKAL BARE TAGE DEN NÅR HUN RINGER!!! Jeg vidste godt med alle de ubesvarede opkald af hun havde et eller andet relativt vigtigt at sige. Det er altid lidt relativt med min mor, for vi er ikke altid heeeeelt enige om vigtigheden af hendes opkald eller beskeder. Nåh men som forventet var der også nogle obligatoriske sms beskeder. De starter som regel med “emma?” – “jeg har ringet” – “ring til mig” og så til sidst besked med hvad hun egentlig ringede for at sige. Denne gang var det god ret væsentligt. Udenrigsministeriet har advaret alle danskere om at rejse til forskellige lande deriblandt de forenede Arabiske emirater. Vi rejser til Dubai fredag og det er selvfølgelig derfor min mor nu er i højeste alarm beredskab. Jeg så først beskederne da jeg forlod fødseldagen 23.10 og der ved jeg med sikkerhed at min mutti har sovet mindst 1 time, så jeg valgte at ringe til min far, som kunne bekræfte at min mor jo næsten ikke kunne være i sin egen krop af bekymring for at vi nu skulle rejse på fredag. Jeg blev dog enig med min far om at det nok ikke gjaldt Dubai, men nærmere nogle af de andre emirater, som Saudi, Jeda og oman. Jeg lovede dog min far at ringe til udenrigsministeriet på mandag og høre hvad de siger omkring rejse til Dubai. Jeg får med sikkerhed også et bekymrings opkald fra min mor i morgen.

Hvad tænker i? ville i rejse?

Jeg spurgte lige Thomas da jeg kom hjem, men han havde også som forventet sovet flere timer på sofaen allerede så han var ikke helt til at tale med. Det eneste han sagde var “jeg magter bare ikke få skåret halsen over, det er min største frygt i livet” Hahah Nåh jamen det magter jeg da…. HVEM magter at få skåret halsen over det jo en fuldstændig urealistisk tanke, men skræmmende at det kan blive og faktisk er en realitet at dette sker. SYGE SYGE mennekser. Men den snak er en helt anden og den vil jeg slet ikke komme ind på.

Nu vil jeg lægge mig til at læse lidt på udenrigsministeriets hjemmeside og se lidt dårlige serier på nuTV 🙂

10433698_10152339933931570_7374560134346040870_n

//Emma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun blir 30 - jeg er mor!!!