O.O.T.D

Første psykolog time…

Var til min første psykolog time forleden og jeg må sige jeg gik derfra med blandede følelser… Claes som han hedder er en fantastisk sød mand og jeg ved egentlig heller ikke hvad jeg havde forventet – men det var som om der ikke rigtig var en plan for samtalen. Jeg havde en forestilling om at vi skulle starte fra en ende af, måske tale om hvor jeg er vokset op, hvem jeg er vokset op med, hvilke nogle begivenheder i mit liv der har gjort indtryk og måske kan have indflydelse stadig den dag idag. At vi gennem forløbet, gennemgik mit liv og min kriser… hmm… måske jeg bare skal gemme mine forvetninger væk og lade manden gøre sit arbejde. Uanset hvad så var det hyggeligt og rart at få talt med en som forholder sig helt objektivt og som ikke kender de personer jeg taler om. Vi har aftalt at ses igen, og også sammen med Thomas. Faktisk havde Thomas og jeg aftalt at starte i par terapi for at få nogle redskaber til bedre at kunne kommunikere, for bølgerne kan godt gå liiiiiidt højt i det lille hjem. Men Claes sagde at en del af min process er at lære at samarbejde bedre med Thomas og han syntes ikke der var noget mere naturligt end at invitere Thomas med på min rejse…. som han sagde….

Er der andre der overvejer eller bruger en par terapeut?

Tog ind og mødtes med min elskede dejlige kusine Linnea bagefter, jeg elsker at være sammen med Linnea for hende og jeg er 100% fortrolige og kan tale om ALT. Fik shoppet Mynthes kalender gaver men det kan i se på et andet tidspunkt.

10808053_10152410887851570_46750306_n

//Emma

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

O.O.T.D