This WAS me….

Da jeg igår sad og kiggede mine facebook billeder igennem for at finde nogle billeder af mig og pigerne faldt jeg over dette billede. Faktisk er det taget i Marias lejlighed en aften vi skulle i byen. Det er måske små 4 år gammelt, men det er bare så sjovt at se hvor meget jeg har ændret mit udseende på de år. Dengang var jeg altid dresset helt op når vi skulle ud, men også i hverdagen. Langt platin blond hår, gerne krøllet – kunstige øjenvipper og negle og godt med make up….Haha ej jeg ser da frygtelig ud men jeg kan huske jeg virkelig følte mig selv den aften. Dette er taget i vores Aporta storheds tid, hvor vi havde medlemskort og det hele. Vi kom der hver eneste weekend.

Kom nogle af jer andre derinde?

19050_297306091569_858362_n

Det sjovt, nogen gange så tænker jeg at det var jo hende på billedet Thomas blev forelsket i. Jeg var jo selvfølgelig den samme pige som jeg er nu bare lidt mere bobbet op altid. Vi lavede faktisk en aftale da vi blev kærester, at lige meget hvad skulle vi altid gøre noget ud af os selv for hinanden. Jeg må give Thomas den kredit at det gør han stadig, men han har også et job hvor han hver dag møder mennesker/kollegaer og nye kunder. Nogen gange nævner han at der er gået liiiiidt for meget joggin fest i den herhjemme, og jeg prøver virkelig at hoppe i de stramme jeans for ham mindst 2 gange om ugen 😉 Misunder faktisk nogle af mine veninder der bare hver dag ligner en million. At de har overskuddet til hver eneste dag at lægge den perfekte make up og tage det helt rigtige tøj på. Jeg tænker at når jeg får et fast job igen, hvor jeg hver dag skal ud af døren så kommer det tilbage til mig, dog aldrig i samme grad som på billedet.

Sov godt allesammen, jeg har set krimi på dr så venter på Thomas kommer hjem fra Snebolden, tør ikke sove før han kommer….

//Emma

6

  • Simone

    Det skal du være ked af skat, som net-studerende orker man heller ikke at proppe krudt i hovedet eller tage pænt tøj på, når der alligevel ikke er nogen der ser det – men tænker også det kommer, så snart man bliver tvunget ud af døren hver dag!

    Kys

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Hahah Nej men du er jo lækker i hvad som helst musse

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Hold da op! Du ser PISSE godt ud!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan huske den vest 🙂 Shit, vi styrrede da hele Nespresso kontoret – højst sansynligt, klædt sådan der ud..

    🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Savner den tid…. Men du rocker da stadig den onde stil mamasita, hottest blogbitch in town….

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picture Perfect….