LØRDAG

Jeg har prøvet at lægge et indlæg op hele dagen men den bliver ved med at skære i teksten og klippe mine billeder ud !!! mega frustrerende. Længere nede er 3 billeder fra idag. Jeg har ellers haft en super dejlig dag med veninder og familie. Mødtes med min lillesøster Anna inde i byen tidligere, det er hende der er på billedet. Vores nevø skal døbes om en lille måned så vi havde aftalt at købe gave sammen idag. Jeg endte selvfølgelig med at købe en jakke til Romkuglen der er WAY OVER BUDGET, men den var et MUSTHAVE dette efterår. Til Harley fik vi købt noget super lækkert i COS som er en af mine absolut favorit butikker både til mænd, kvinder og børn. Jeg kan ikke afsløre hvad vi købte da min søster Sally ofte læser med herinde, men jeg lover lige at lægge et billede op af den jakke jeg fandt til prinsessen.

Anna er 10 år yngre end mig og selvom jeg føler jeg ligner en på 18, kan jeg virkelig godt se nu at det gør jeg så IKKE… Gudskelov har jeg tid til endnu en omgang botox når vi tager til dubai i oktober.

Aftenen har stået på hygge med Thomas bror Jesper og hans kæreste Jacob. Det er altid så hyggeligt når de kommer og pigerne elsker at lege med dem. Nu ligger Jensen og jeg i sofaen og jeg prøver at få dette indlæg til at blive uploadet.

//Emma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg