Velkommen....

Romkuglen bliver 2 år…..

10492365_10152150029176570_2775069677082289231_n

Det er idag 2 år og 9 måneder siden at jeg på en strand i Dubai opdagede at Thomas og jeg ventede Romkulgen. Jeg havde ingen ide om graviditeten, og vi havde ikke været kærester i mere end 6 måneder. Vi var på besøg hos min bedste veninde og nu Ronkuglens gudmor og der blev røget en masse cigaretter og drukket en masse vin. Thomas og jeg lå på stranden og jeg havde i nogle dage haft virkelig vilde smerter i underlivet. Jeg var på p piller så graviditet var fuldstændig udelukket. Jeg siger på et tidspunkt at jeg lige går på toilettet og på vejen runder jeg apoteket og køber en test. ( alle ved jo at hvis man bruger 100kr på en test og får det negative svar, får man sin mens dagen efter) DEN VAR POSITIV. Fuld panik…. Thomas har en pige i forvejen og jeg tror han panikkede mindst lige så meget som mig. Var det virkelig ham jeg ville ha børn med, kendte jeg ham godt nok, ville jeg ha barn nu, hvad med min karriere? Men der gik ikke mere end 10 min med tavshed før vi kiggede på hinanden og smilede – SELVFØLGELIG skulle vi ha Romkuglen.

Idag fylder vores livs kærlighed 2 år – det har været 2 fantastiske og hårde år for os som forældre men også som par. Jeg er så stolt af vi er hvor vi er idag, og er kommet igennem de 2 år med så meget modgang. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre far til min datter og ej heller en mere fantastisk datter for det er hun virkelig.

Romkuglens gudmor var hjemme fra Dubai sidste uge og hold faktisk en fødseldag for hende, så idag skal vi gøre 3 af de ting Romkuglen elsker allermest. Bade, møde Rasmus klump i Tivoli og hjem og spise hos mormor og morfar. Fødseldagslys skal pustes ud og der skal synges skønsang hele dagen…HURRA!!!!

Tillykke min elskede lille hystade ❤

//Emma

11

  • Simone Mlka

    Stort tillykke med din smukke lille (eller store! puha det er gået stærkt) pige og ikke mindst med din blog. Glæder mig til at følge med :-* Håber Mynthe får en dejlig fødselsdag, og så må vi altså snart lige ses – at drikke tonsvis af kaffe og spise café mad følger med dét at blogge, så nu har vi ingen undskyldninger for ikke at ses!

    Kyyyyyys

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke med Romkuglen, tænk det allerede er 2 år synes lige vores piger er blevet 1 år. Hyggeligt du har fået blog, jeg skal nok følge den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Tak for din søde besked – tænk vores piger er blevet så store 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne Holm

    Dejligt at FaceTime med elskede lille Mynthe i dag. Hjertelig tillykke med hende.
    Knus og tanker fra svigermor

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Tillykke med Jeres fantastisk dejlige datter og tillykke med bloggen 🙂 glæder mig til at læse mere…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      TAk søde Janne, og det blir så spændende med denn blog om det bliver en succes.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Tillykke til dejlige Mømø og dejlige dig! Det bliver spændende at læse med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Lysdal

    Stort tillykke med jeres smukke tøs og din nye blog

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen....