Uglet hår - uglet liv….

Hvem fanden er jeg egentlig?

Ja hvem fanden er jeg.? efter at have taget beslutningen om at stoppe mit studie efter 9 dage og gå tilbage på dagpenge har jeg fået et slag i hoved med angst hammeren. Jeg troede lige jeg havde en plan for hvad jeg skulle og hvor jeg skulle ende, men det har jeg så bare overhoved ikke alligevel. Jeg har virkelig en følelse af afmagt inde i kroppen og angst for fremtiden. Jeg kan slet ikke se hvor det her liv fører hen. Ja det lyder vildt dramatisk og jeg er en drama queen, men hey det er virkelig sådan jeg har det. Nogen gange ville jeg ønske at der var en bog der hed “svarenes bog” en bog man 3 gange i livet måtte slå op i og få svar på hvilken vej man skulle gå eller at alt nok skulle ende godt. Hvis den fandtes var det virkelig nu jeg ville søge råd og vejledning.

Føler alle mine veninder er på deres rette hylde eller i hvert fald i gang med den helt rigtige uddannelse. Jeg tror bare jeg har været lidt for smart i en fart og troed at jeg kunne charme mig igennem livet og ende i en drømme stilling. Altså det er gået meget godt indtil nu, men det er som om at efter jeg er blevet mor har jeg mistet den lidt. Jeg elsker at være mor men jeg magter simpelthen ikke at det skal være det eneste jeg kan og er. Jeg er sgu da pisse godt til alt mulig…..kæft jeg er god…..overdrevet god…. ja det er i hvert fald hvad jeg bilder mig selv ind. haha

Jeg søgte faktisk også et job idag, men min selvtillid er på nuværende tidspunkt ikke eksisterende når det kommer til ansøgninger og det tror jeg godt de kan læse. Men man har jo lov at håbe. Sidder og kigger på billetter til Dubai, gad virkelig godt tage afsted en lille uge og lige puste ud og trække noget ny og mere positiv luft og energi ind. En lille uge med min BFF, træning og sol. Linda kan på en eller anden måde altid overbevise mig om at det hele nok skal gå og at der venter noget helt særligt til mig forude. Men så igen, pigen kan sælge sand i Dubai så hvis ikke hun skulle kunne gøre det så ved jeg snart ikke. Men lige nu er der bare hverken tid eller råd til at komme afsted….

10600453_10152293355381570_4716248246016057167_n

Drak kaffe idag med min gode ven Morten…. ja det er Morten Breum 😉 og det var så rart at få talt lidt om alle de ting jeg går og tumler med. Morten er vildt god til at lytte og komme med gode råd til hvordan man skal komme videre når man “sidder fast” i livet. Så tak Morten for altid at være så sød og forstående.

10615966_10152293355586570_1980301910904169292_n//Emma

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uglet hår - uglet liv….