LØRDAG

Man er som man er…..

Man er som man er – det kan GODT laves om…

Sangen er god men den holder bare ikke rigtig i 2014. Jeg må indrømme jeg er fan af plastik kirurgi. Jeg er fan af at få lavet det man er ked af ved sig selv. Hvorfor skal man gå og være ked af noget, når det i vores tid er muligt at få det lavet.

Jeg fik selv lavet mine bryster 6 måneder inden jeg blev gravid. Ikke skide smart, men på den anden side var den graviditet slet ikke planlagt. Jeg havde ønsket mig bryster siden jeg var 11 år. Jeg fik dem først da jeg selv havde sparet op og fik dem lavet i en alder af 25. Jeg har aldrig nogensinde fortrudt dem, men derimod tidspunktet jeg fik dem lavet på. Graviditet så tæt på operationen har gjort at mine ar har strukket sig. Jeg er faktisk rigtig ked af mine ar og har nu taget beslutnigen at få dem lavet. Thomas syns det er lige meget han lægger slet ikke mærke til de ar, men jeg kan mærke det påvirker mig meget når jeg fx. Skal i svømmehallen med Romkuglen. Jeg er normalt slet ikke blufærdig men det er jeg blevet omkring mine bryster og det er helt forkert. Jeg har betalt mange mange penge for de bryster, de burde bare være perfekte.
Dengang jeg fik dem lavet var jeg utrolig bange for de skulle blive for store, så jeg har kun 255 ml. I hver. Skulle jeg ha dem lavet idag var jeg nok gået med en lidt større model. Men for mig handlede det ikke om at få store bryster, det handlede bare om at få nogen. Jeg har egentlig aldrig fået nogen kommentarer fra mine tidligere kærester ej heller Thomas for mine “gamle” bryster så det var udelukkende for mig selv jeg fik dem lavet.

Jeg ved godt der vil være mange der syntes at dette indlæg er åndsvagt og at jeg ikke bør opfordre til at få lavet plastik kirurgiske indgreb, men jeg mener det fra bunden af mit hjerte. Hvis man går og er ulykkelig over hvordan man ser ud og man har mulighed for at lave om på det så hvorfor ikke gøre det?

Jeg er med på at nogen tager hele plastik verdenen til another level, men hey hvis de føler  sig selv og deres udseende og er lykkelige hver dag når de kigger sig selv i spejlet er det så ikke det vigtigste?

brystforstorrelse-projektion-info

 

//Emma

7

  • LS

    Dejligt indlæg skat!! Go for it, really <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina Lohmann Poulsen

    Emse…super godt oplæg!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg forstår dig godt skat. Jeg fik betændelse i mine ar kort efter min operation, hvilket har gjort mine ar brede og blå/røde. Jeg har længe overvejet om jeg skulle få dem lavet – har prøvet diverse midler til at forbedre dem, dog uden resultat. Jeg er heldigvis ikke plaget af det, jeg tænker da over det når jeg går i bad i fitness og når jeg solbader topløs i udlandet, men det er så sjældent og Frederik elsker dem som de er, han ser dem slet ikke, og derfor har jeg valgt at vente til de skal laves igen efter bleskift og sutteflasker. Desuden har jeg flere bekendte, som har forsøgt at få rettet deres ved nye operationer – også uden effekt. Men det handler om at være glad – især når man betaler sig fra noget… Og endda mange penge! Jeg krydser fingre for at dine ar bliver pænere, så du bliver 100% tilfreds! Kram herfra din smukke pige

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Tak for din kommentar, det er dejligt når andre også deler deres historier. Jeg har en konsultation 26 sep, så må vi se hvad de siger. De prøver noget at sælge mig nogle nye større bryster 🙂 men hvem ved måske jeg gør det. haha

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone

      Haha, ja selvfølgelig gør de det 🙂 Giv mig gerne en melding angående resultatet. Hvis de bliver bedre, så vil genoverveje det! Synes bare det er fjollet for mit vedkommende, at skulle undvære min træning i 3 mdr, når jeg ikke engang får nye bryster, men “bare” skal have rettet mine ar.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Jeg lover at give en update 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAG