Dagens outfit….

Min nye – gamle yndlingsdrik!!!

SE hvad jeg fandt idag – små soya chokolade brikker. Jeg drak dem rigtig meget en overgang, men så var det som om de forsvandt lidt fra hylderne og jeg har ikke set dem i meget lang tid. Men så idag, nede i føtex stod de pludselig på hylden. Sørgede for at købe et lille lager, da jeg nu også holder Romkuglen fra mælk, og ved at hun vil elske dem.

Jeg er født multi allergikker, faktisk var det så slemt at jeg ikke engang kunne tåle min mors mælk. Jeg skreg og skreg og de anede ikke deres levende råd til sidst. Det endte med mine forældre købte 2 geder vi havde stående ude i haven for det eneste jeg kunne drikke var gedemælk. I tror måske jeg laver sjov men det er faktisk sandt. Hvad gør man ikke for sine unger.

Udover mælk har jeg gennem min opvækst vores meget hæmmet af min allergi, kunne heller ikke tåle rodfrugter, nødder, tilsætnings stoffer og farvestoffer. Heldigvis er jeg vokset fra det meste og kan nu drikke almindelig mælk i kaffen. Jeg tænkte allerede før den lille blev født om hun mon ville arve min allergi. Lægerne sagde at det var slet ikke sikkert at det ville ske, så vi har givet hende mælk og mælkeprodukter indtil nu. Jeg fik en facebook besked fra en bekendt der havde set at jeg havde problemer med Romkuglens søvn. Hun skrev at jeg skulle prøve at holde hende fra mælk for det havde hjulpet helt vildt hjemme ved dem. Nu er vi på 2 uge uden mælkeprodukter og guess what ungen sover meget bedre. Man skal lige tænke sig om en ekstra gang når man laver mad. Idag lavede jeg lakse/spinat tærte og måtte jo lige huske både at bruge soya fløde og smøre formen med laktose fri smør. Men alt i alt går det faktisk meget nemt. Børnehaven har fået laktose fri smør de putter på hendes boller og vi har efterhånden lært at bruge soya produkter til stort set alt.

10361327_10152344576566570_3979570848884269744_n 10361327_10152344585096570_7031727752319950125_n

//Emma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit….