SÅ BLEV DET ALLIGEVEL JUL….

INGEN VED DET – ALLE TALER OM DET!!!

Hvem ville tro at jeg skulle sidde og spise frokost med Carina Louise Kruse….Forleden spiste jeg frokost med “spøgelset” i mit og Thomas forhold…..

Da jeg møder Thomas for 4 år siden advarer ALLE mig og siger at HAM skal jeg holde mig fra. Han vil ikke have en kæreste og han er “pigernes ven”. Jeg tænkte som altid, at det skulle jeg nok selv bestemme og begyndte at date Thomas. Jeg opdagede dog hurtigt at Thomas var omgivet af mange “veninder” og de var ikke grimme lad mig sige det sådan. Han fortæller mig tidligt om hans veninde Carina. Han fortæller mig at de bare er venner og der ikke er mere i det. Jeg spørger om de har været sammen men det siger han at det har de ikke. Jeg spørger om hendes bryster er kunstige hvortil han svarer at det er de IKKE… Haha hoppede i med begge ben. Ja så fik vi så på plads at de havde været sammen. Fred være med dem, jeg kan jo ikke blive sur over hans fortid, jeg har selv en. Månederne går og jeg tog mig selv i flere gange at undre mig over at jeg aldrig mødte Carina og at hun ikke hilste når vi var i samme lokale. Hendes veninder var virkelig søde når hun ikke var der men så snart hun var til stede så hilste de ikke engang på mig.

Thomas og jeg skændes med jævne mellemrum, fordi jeg ikke mente det kunne være rigtigt at han skulle være bedste venner med en pige der ikke accepterede at han havde fået en ny kæreste og fordi jeg vidste der måtte være noget mere i det. Jeg fik af omveje at vide at Carina var blevet virkelig ked af det da Thomas og jeg blev kærester og det bliver man jo ikke hvis man “KUN” er bedste venner. Jeg spurgte flere gange om Thomas måske havde givet hende mixed signals men det mente han bestemt ikke han havde. Jeg havde faktisk ondt af Carina for ingen fortjener at være ked af det og “ulykkelig forelsket”. Månederne gik og deres venskab sluttede, det kunne ligesom ikke rigtig hænge sammen da jeg ikke accepterede betingelserne. Thomas var faktisk rigtig ked af at miste hende og det kunne jeg sagtens forstå men det var så uklart for mig hvad der foregik at jeg ikke kunne holde ud at de skulle være venner, og mest af alt tror jeg faktisk det var Carina der trak stikket og “forsvandt”

Vi har alle 3 mange fælles bekendte og ALLE talte dengang om at “Carina & Emma hader hinanden”, de eneste 2 der sjovt nok ikke hadede hinanden var jo faktisk Carina og jeg. Jeg  havde hørt fra ALLE at hun var et fantastisk menneske og ven, som altid gjorde ALT for dem hun holdt af. Jeg stalkede hende lidt på facebook og kunne se at hun efter noget tid fik en kæreste som hun stadig er sammen med den dag idag. Vi havde aldrig nogen form for kontakt før jeg en dag modtog en PB på facebook, efter mit første indlæg om min fødselsdepression.

I beskeden giver hun mig en virituel High five og skriver bare at det er så sejt at jeg er ærlig omkring mine følelser og tør dele dem. Jeg takker for hendes besked og sådan startede vores nye venskab. Carina og jeg har jo SÅ meget tilfælles og minder så meget om hinanden. “my sister from another mister”. Sød, sjov og bund reel pige. Hun har efter en ulykke haft sit eget at rode med og også været hele følelses registret igennem, så selvom vi har kendt hinanden så kort tid forstår vi hinanden. Det er så befriende at kunne tale ærligt med én som har været præcis det samme igennem, og som ikke dømmer. Vi har skrevet sammen hver eneste dag, flere gange om dagen som de nye penne venner vi er. I mandags blev vi enige om AT MØDES!!!! HVEM VILLE HAVE TROET, AT JEG SKULLE MØDES MED SPØGELSET I MIT FORHOLD! Det var som at mødes med en jeg altid har kendt, vi grinede fra det sekund vi så hinanden og til vi 3 timer senere skilledes.

Note to self: Face your fear!

Billedet er jo af selveste spøgelset 🙂

10799337_10152455477101570_176810018_n

//Emma

 

 

3

  • Elsker dine blogposts, Emma.. De er så meget det som alle tænker, men ingen siger højt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      TAK for din søde kommentar… Jeg er så glad for at mine indlæg bliver taget så godt imod. Jeg skriver jo bare som du selv siger om de ting alle oplever men ikke tør fortælle om 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er bare pisse sejt 🙂 Jeg har taget skridtet og har har gjort min blog offentlig nu 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ BLEV DET ALLIGEVEL JUL….