Når alt skal gå op i en højere enhed…

Du joker mig…..

Ligger under dynen og skriver dette indlæg. Jeg har længe haft det skidt, ikke rigtig syg men heller ikke rigtig rask. Ubehag i kroppen, ømme led, hovedpine og on off ondt i halsen. Jeg er sindsygt træt og bare helt energi forladt. Thomas har sagt flere gange at han syntes jeg skulle gå til lægen og fik endelig bestilt tid igår og har været der idag. Lægen fortalte mig at der lige nu florerer en virus som tager OP TIL 3 MÅNEDER!!! “DU JOKER MIG” udbrød jeg bare, jeg kan da ikke gå og have det sådan her i 3 måneder. Jeg slæber mig selv igennem hver eneste dag og tager næsten dagligt smertestillende. Jeg endte med at sidde og tude hos lægen. Jeg kan ikke rigtig sige hvad der er galt, jeg har det bare ikke godt indeni. Vi aftalte at hun tog en masse blodprøver og at vi skulle ses igen på torsdag når der var svar på dem. Jeg har fået ny læge efter vi er flyttet og hun hedder Liv. Hun er simpelthen så sød og forstående, ung læge og tror egentlig jeg begyndte at tude fordi der bare være en der kunne sætte sig ind i mit sted og syns det var synd for mig. Haha. Hun nævnte at jeg måske også kune være udmattet. Der foregår mange ting lige nu, og mit hoved kører med 200 km/t hele tiden. Vi er flyttet, Romkuglen er startet i ny institution og jeg er startet uddannelse. Derudover sover hun SÅ dårligt om natten, hvis hun kun vågner 2-3 gange pr. nat har det været en god nat. Thomas er mega god og tager MANGE nætter, men han sagde også idag at han var tæt på at gå ned med stress. Jeg ved bare ikke hvordan vi skal få hendes søvnrytme normal igen.

Har i nogle gode råd? og er det normalt hun vågner så meget?

Vi har tjekket hendes ører, vi har sørget for hun ikke har det for varmt eller koldt, vi har sørget for hun ikke er sulten og at hun har vand om natten. Vi har også prøvet at lade hende sove i vores seng, men det vil hun ikke, hun vil sove i sin egen. Det er som om hun vågner med et sæt og bare begynder at hyle. Vi aner ikke vores levende råd for normalt sover hun bare.

Jeg skulle egentlig have hentet den lille idag, men måtte bare ringe til Thomas efter jeg havde været til læge og sige at jeg tog direkte hjem i seng og at han måtte sørge for pigerne. Sød og forstående som han er hentede han dem begge og tog hjem til hans far for at spise med dem så jeg kunne få ro. Selvom jeg ved han inderst inde er presset og syns det er en lille smule belastende at jeg IGEN er syg, elsker jeg ham for ikke at sige noget og bare gøre det han ved jeg har brug for. Jeg er født med et meget svagt immunforsvar så der skal ikke meget til før jeg bliver syg, det har Thomas virkelig mærket gennem de sidste 3.5 år hvor vi har været sammen.

10622829_10152282151986570_718624429134912155_n 10660176_10152282152056570_4620696207152657494_n 10153058_10152093242475745_4160261258536927375_n

 

Håber ikke i andre bliver ramt af helvedes influenzaen.

//Emma

8

  • Pinar

    Hej søde Emma øv at du har det sådan. Ang lille pigen og hun vågner sådan om natten:( har hun flere tænder der er på vej?? Hvis hun sover til middag måske hun ikk sku have den lur også hun vil sove igennem?? Håber i finder en løsning. Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Ja hun er ved at få 2 hjørnetænder oppe så måske det er dem der driller, og her til aften tror jeg fandme hun har fået skoldkopper !!! OMG… ellers tror jeg at jeg vil prøve det med at droppe hendes lur og se hvad der sker!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pinar

      Åh de tænder de er såååå smertefulde:( åh nej ikk skoldkopper os. Men søde så kan man vende den om og sige så er det overstået med bisserne og skoldkopper.. Prøv og giv en is terning som hun kan tygge på. Igår måtte jeg give en stik pille til min mindste på 8 mdr fordi han er så plaget af de nye 4 tænder der er på vej på en gang i overmunden:( håber at det vil hjælpe med luren at hun sover igennem om natten.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Jeg har prøvet alt også stik pille – nothing works!!!! Jeg er ved at være despreat. Dejligt med alle dine input Pinar det er så sødt af dig og jeg prøver det hele af det lover jeg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christiane

    Mindfulness til børn? Jeg er godt nok ikke stødt på noget til så små endnu, men det må kunne findes.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Sovemedicin much? ej var der for meget… I NEED SLEEP!!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Hej Emma, hvor er det bare en modig og ærlig blog du har – meget inspirerende og beundringsværdigt, at du har lyst til at dele dine op og nedture med os læsere. Bliv endelig ved:) Jeg skriver egentlig på dette indlæg fordi jeg sørger en ny læge i Vanløse, måske du har lyst til at dele med mig, hvor din læge har klinik? Mange hilsner Ditte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_Munck

      Kære Ditte,

      Tak for dine rosende ord de betyder meget 🙂 Jeg har lægehuset som ligger Jydeholmen 15. Lige nu har jeg selv Liv som læge og Romkuglen har Karin. Liv stopper desværre men Karin er også helt fantastisk sød. Der er virkelig god stemning og læge sekretæren er altid super hjælpsom og imødekommende. Kan virkelig anbefale dig dette lægehus.

      Rigtig god Weekend.

      //Emma

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når alt skal gå op i en højere enhed…